usada IMG_8846En Olis Bargalló treballem des del 1850 per a seleccionar els millors olis d’oliva. Fa uns anys, pensem que si teníem els millors OOVE, per què no seleccionar també els millors vinagres per a oferir-los als nostres clients?
Així va ser com vam començar a buscar i a envasar vinagres i agredolços d’altíssima qualitat, seleccionats amb cura i per a amanir tot tipus de plats.
Però avui, no només volem recordar-te que disposem d’una àmplia gamma de vinagres, també volem explicar-te els beneficis d’aquest ingredient gastronòmic.
Si no acostumes prendre molt de vinagre, després de llegir aquest post et tornaràs un fan d’aquest líquid amb tanta personalitat, i el convertiràs en un aliat al moment de preparar els teus menjars ja que els beneficis que aporta a la salut són varis. Aquí esmentarem alguns:

Com has pogut llegir, les propietats del vinagre són moltes i la majoria beneficioses tant per a la salut com per a l’ús quotidià, però és recomanable realitzar un ús moderat i sota la supervisió del teu metge si és per a ús personal, ja saps que cap aliment pres en excés, és beneficiós.

El que sí que queda clar és que a més de donar-te un toc especial als teus plats, t’ajuda a estar millor per dins… Si vols saber quina gamma de vinagres disposem a Olis Bargalló, segueix aquest link, i recorda que pots comprar-los a la nostra botiga online d’Amazon.

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”32px”][vc_separator type=”normal” position=”center” color=”#649632″ border_style=”solid”][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]

Últimes notícies

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][latest_post type=”boxes” number_of_columns=”4″ order_by=”date” order=”DESC” display_category=”0″ display_date=”1″ display_comments=”0″ display_like=”0″ display_share=”0″ display_author=”0″ category=”noticies” text_length=”0″][/vc_column][/vc_row]