El 12 de juny es donarà el tret de sortida a la 1a setmana de la gastronomía a la Rambla de Santa Mónica a Barcelona amb la presència de reconeguts cuiners que faran les delícies dels vianants i curiosos amb demostracions en directe d’alta cuina i on es podran tastar els seus elaborats plats realitzats per a la ocació.
Dins del gran ventall d’il·lustres cuiners i restauradors trobem noms com Carles Tejedor, Albert Adrià, Òscar Manresa, Carles Gaig, Nanu Jubany entre d’altres.
I com sempre, Olis Bargalló estarà present recolzant totes les activitats relacionades amb la gastronomía amb un stad on es podran tastar els seus olis i conèixer més de prop els matisos de cada un d’ells.
Per a més informació sobre la 1a setmana de gastronomía podeu visitar la seva pàgina web: www.tastalarambla.cat

 

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”32px”][vc_separator type=”normal” position=”center” color=”#649632″ border_style=”solid”][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]

Últimes notícies

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][latest_post type=”boxes” number_of_columns=”4″ order_by=”date” order=”DESC” display_category=”0″ display_date=”1″ display_comments=”0″ display_like=”0″ display_share=”0″ display_author=”0″ category=”noticies” text_length=”0″][/vc_column][/vc_row]