Diuen que darrera de d’una gran crisi sempre hi ha grans oportunitats. És més, ja ho deia Albert Einstein: “Sense crisi no hi ha mèrits. És en la crisi on aflora el millor de cadascun, perquè sense crisi tot vent és carícia”. I a Olis Bargalló és el que hem cregut des del primer dia que va començar aquesta crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19. Que d’aquests moments tan difícils que ens han tocat viure, havíem de provocar canvis per a afavorir els nostres clients. 

És per aquest motiu que, durant aquestes setmanes d’Estat d’Alarma -des del 14 de març- hem impulsat la venda on line dels nostres productes més exitosos, per tal de facilitar a tothom la possibilitat de gaudir dels nostres olis d’oliva i vinagres a casa. En un primer moment, vam posar en marxa la venda directa a clients, mostrant els productes a la venda a través de la nostra fanpage i del nostre perfil d’Instagram. Les comandes es poden realitzar per email a comandes@olisbargalo.com i directament, i sense despeses de desplaçament (en compres a partir de 30€), enviem productes a la domicilis de les comarques de la Garrotxa, Ripollès, Pla de l’Estany, Gironès, Barcelonès, Maresme, Vallès Occidental, Vallès Oriental, Bages, Baix Llobregat i /o Garraf. 

Però per facilitar-ho encara molt més, des d’Olis Bargalló hem incrementat la nostra presència en la major plataforma de venda online del món: Amazon, on som presents amb més d’una dotzena de productes, molts d’ells disponibles per a clients Prime (enviaments gratuïts).  

Així de fàcil, en un parell de clicks des del portàtil, l’ordinador, la tablet o el mòbil,, pots rebre el teu oli favorit a casa. 

Perquè en moments de crisi, Olis Bargalló ha volgut estar més a prop teu que mai. 

 

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”32px”][vc_separator type=”normal” position=”center” color=”#649632″ border_style=”solid”][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]

Últimes notícies

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][latest_post type=”boxes” number_of_columns=”4″ order_by=”date” order=”DESC” display_category=”0″ display_date=”1″ display_comments=”0″ display_like=”0″ display_share=”0″ display_author=”0″ category=”noticies” text_length=”0″][/vc_column][/vc_row]