L‘aposta d’Olis Bargalló per la sostenibilitat es manté ferma més que mai, malgrat el coronavirus. Davant la normativa que empeny als restauradors a fer ús de les monodosi d’oli, formats de plàstic i d’un sol ús, Olis Bargalló ha creat una alternativa més ecològica: les fundes protectores higièniques de paper reciclat i d’un sol ús.

Amb aquests protectors, el restaurador podrà mantenir en les taules dels seus bars i restaurants, i al servei dels seus comensals, els envasos de vidre d’oli d’oliva verge extra de vidre de 250 ml. Però en cada servei, podrà canviar aquestes fundes per a mantenir les normes d’higiene i seguretat contra la COVID-19.

Aquestes fundes de paper, dissenyades i pantentades per Olis Bargalló, les rebran els hostalers de manera gratuïta, perquè en cada servei puguin fer el canvi. Però, a l’ésser de paper reciclat, l’impacte en el medi ambient és menor, ja que es poden reciclar. De fet, des que es decretés la normativa arran de la COVID-19 amb recomanacions per al retorn de l’activitat dels restaurants, Olis Bargalló s’ha posicionat contra l’ús de les monodosi, ja que representen un malbaratiment per al restaurador, una reducció de la qualitat -en les monodosi l’oli d’oliva verge extra es conserva en pitjors condicions-, i un mal al medi ambient, ja que l’augment de la producció de plàstic va contra els principis de sostenibilitat.

“Volem protegir el planeta, per això, volem mantenir el nostre compromís amb la sostenibilitat, però també ens preocupem per la seguretat i per la higiene dels consumidors, per això, apostem per mantenir els envasos de vidre per als nostres olis, ampolles que són reciclables, i col·locar-los aquestes fundes protectores de paper, també 100% reciclables”, explica Francesc Bargalló, CEO d’Olis Bargalló.

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”32px”][vc_separator type=”normal” position=”center” color=”#649632″ border_style=”solid”][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]

Últimes notícies

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][latest_post type=”boxes” number_of_columns=”4″ order_by=”date” order=”DESC” display_category=”0″ display_date=”1″ display_comments=”0″ display_like=”0″ display_share=”0″ display_author=”0″ category=”noticies” text_length=”0″][/vc_column][/vc_row]