El nou oli d’oliva verge extra especial pizza de la signatura catalana es presenta com un nou amaniment “explosiu” per a “animar” especialitats com la pasta, la pizza o la carn

Només per als paladars més atrevits! Olis Bargalló amplia aquest 2022 la seva gamma d’olis aromatitzats amb un nou i “molt picant” oli d’oliva verge extra especial pizza.

Després d’escoltar les demandes de part dels seus clients, i com sempre, ateses les noves tendències i al que demana el mercat, Olis Bargalló s’atreveix amb aquest nou oli d’oliva “només per a valents”. Si bé és cert, que si s’afegeix al plat només unes gotes, el resultat és apte per a tota mena de paladars que agradin d’un punt picant en la seva justa mesura.

De fet, el nou oli d’Olis Bargalló no només afegeix un punt més de picant al seu ja famós oli d’oliva verge extra amb vitet, a més aporta altres aromes d’espècies i herbes provençals, la qual cosa converteixen a aquest AOVE en un amaniment ideal per a donar un toc especial i amb caràcter tant a pizzes com també a plats de pasta o fins i tot a carns vermelles.

El nou oli d’oliva verge extra pizza picant es presenta en ampolla de vidre de 250 ml., un envàs perfecte per a “vestir” les taules de restaurants, o per a guardar en el rebost de casa sense que perdi les seves qualitats. L’oli pizza picant se suma a la resta de AOVE de la gamma d’aromatitzats d’Olis Bargalló, formada per l’oli d’oliva verge extra d’all, bitxo, quatre pebres, farigola, alfàbrega i herbes provençals.

Qualitat des de 1850

Olis Bargalló va ser fundada l’any 1850 a Castellví de Rosanes (Barcelona). Des de llavors, la signatura ha treballat per a oferir els millors olis d’oliva -i vegetals- tant al professional de l’hostaleria, com a les cuines de les llars. La seva passió pel món de l’oli, així com la seva gran relació amb el sector de la restauració, li ha impulsat sempre a buscar les millors solucions per a l’hostaler, sense oblidar els gustos i preferències de les famílies.

Francesc Bargalló, quarta generació de la família fundadora, dirigeix en l’actualitat l’empresa amb l’objectiu de convertir a la signatura en una marca de referència i prestigi no sols en el sector de l’hostaleria, sinó també en el consum en la llar.

L’empresa sempre ha estat, no obstant això, fent costat al sector hostaler i gastronòmic aportant solucions per al restaurador i el professional de la cuina. Cal recordar, per exemple, que la signatura catalana va ser pionera en la introducció dels envasos que complien amb la normativa dels setrills en les taules dels restaurants, que va entrar en vigor en 2014 i que obligava a tots els restaurants de l’Estat a no poder servir l’oli en setrills emplenables, sinó en envasos d’un sol ús.

Olis Bargalló comercialitza per a horeca olis d’oliva extra verge en diferents formats, així com altres productes relacionats, des de perles d’oli i de vinagre, olis aromàtics, olives de taula per a hostaleria i vinagres. En retail Olis Bargalló ofereix olis d’oliva en diferents formats (des dels premium als envasos en plàstic o llauna), i altres productes com els vinagres i les perles d’oli.