[vc_row][vc_column][vc_column_text]Des d’Olis Bargalló sempre avoguem per la qualitat dels olis i per a preservar i potenciar els olis que compleixen els màxims requisits. Aquest estiu, estem d’enhorabona, perquè el Consell de Ministres ha aprovat una norma de qualitat de l’oli d’oliva i de l’orujo d’oliva (Reial Decret 760/2021) que, finalment, reivindica una històrica del sector olivarer, ja que l’anterior normativa datava del 1983. Amb aquest reial decret pel qual s’aprova la norma de qualitat de l’oli d’oliva i d’orujo d’oliva, s’impulsarà  la qualitat d’aquest aliment, i es fomentarà el coneixement de les seves propietats entre els consumidors, ajudant-nos a situar-lo en el lloc que li correspon. 

Aquest decret recull una sèrie de requisits sobre traçabilitat, elaboració i envasament de l’oli que permetran situar als nostres olis d’oliva com els de major qualitat a nivell mundial i amb les màximes garanties en tot el procés d’elaboració. 

El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació també crearà un “Codi de Bones Pràctiques” per a reforçar la imatge de l’oli d’oliva verge extra (AOVE) i prestigiar aquest producte davant el consumidor. 

Principals prohibicions i exigències

Entre tots els punts del reial decret destacarem aquí els que des d’Olis Bargalló considerem de més importància per a l’impuls d’aquest producte que tant estimem, l’oli d’oliva. 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”32px”][vc_separator type=”normal” position=”center” color=”#649632″ border_style=”solid”][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]

Últimes notícies

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][latest_post type=”boxes” number_of_columns=”4″ order_by=”date” order=”DESC” display_category=”0″ display_date=”1″ display_comments=”0″ display_like=”0″ display_share=”0″ display_author=”0″ category=”noticies” text_length=”0″][/vc_column][/vc_row]