En el marc del tricentari i de la mà de Minoria Absoluta, Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Cristian Escribà i Joan Roca viatjaran a la cuina de la Barcelona del 1.700. Entre els convidats mes destacats hi trobrem Josep Cuní amb qui tastarem la gastronomia de l’època i a on es barrejarà humor i gastronomia per arrodonir l’espectacle solidari amb el Casal dels infants.
La hora i mitja de durada del show, hi trobarem el Ferran Adrià acompanyat dels seus invitats descobrint a tots els assistents la historia culinaria, condimentada amb inesperades escenes humorístiques que crearan moments únics. Els il·lustres cuiners també els acompanyaran els seus “dobles” del programa Polonia de TV3 per tal de fer mes humorístic l’espectacle.
L’espectacle, conduit per Josep Cuní entrevistarà els personatges, tan reals com ficticis i que visitaran la fàbrica de menjar solidari i sumarant esforços per a la infància en risc del nostre país.
Olis Bargalló, com amic de la Fàbrica també hi estarà present col·laborant amb els nens més necessitats.
Si vols més informació de l’espectacle, pot visitar el seu web: www.lafabricademenjarsolidari.org

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”32px”][vc_separator type=”normal” position=”center” color=”#649632″ border_style=”solid”][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]

Últimes notícies

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][latest_post type=”boxes” number_of_columns=”4″ order_by=”date” order=”DESC” display_category=”0″ display_date=”1″ display_comments=”0″ display_like=”0″ display_share=”0″ display_author=”0″ category=”noticies” text_length=”0″][/vc_column][/vc_row]