EleganceDes que Olis Bargalló es fundés en 1850 a Castellví de Rosanes (Barcelona), hem treballat per a oferir els millors olis d’oliva -i vegetals- al professional de l’hostaleria. La nostra passió pel món de l’oli, així com nostra excel·lent i gran relació amb el sector de la restauració, ens porta a estrenar un nou envàs per al nostre benvolgut oli d’oliva verge extra arbequina: Elegance. Una ampolla dissenyada perquè llueixi en les taules dels establiments hostalers que apreciïn el sabor, la qualitat i la distinció.

Elegance conté 250 ml. del millor oli d’oliva verge extra arbequina d’Olis Bargalló, un oli de sabor dolç, afruitat, amb aromes que recorden la poma i plàtan.

Possiblement, un dels millors olis per a prendre en cru, i per tant, ideal per a aquests moments d’espera on el comensal assaborir l’oli amb un simple tros de pa, o ideal també per a amanir en taula amanides, verdures i vegetals, o fins i tot donar-li un toc d’oli final a carns i peixos.

 

Sempre innovant. Sempre al costat de l’hostaler

 

Olis Bargalló va néixer en 1850 a Castellví de Rosanes (Barcelona). Francesc Bargalló, quarta generació de la família fundadora, dirigeix l’empresa des de fa diverses dècades amb l’objectiu de convertir a la signatura en una marca de referència i prestigi.

Olis Bargalló comercialitza per a horeca olis d’oliva extra verge en diferents formats, així com altres productes relacionats, des de perles d’oli i de vinagre, olis aromàtics, olives de taula per a hostaleria i vinagres. També està present en retail amb els seus olis d’oliva en diferents formats, i altres productes com els vinagres i les perles d’oli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *